aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ζητά χείρα βοηθείας για να συνεχίσει ο Σάντης

Ανόρθωση: Ζητά χείρα βοηθείας για να συνεχίσει ο Σάντης

Πάει σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση, ζητά βοήθεια για να συνεχίσει ο Ανδρέας Σάντης.

Στροφή στα μέλη του σωματείου της Ανόρθωσης κάνει η διοίκηση Ανδρέα Σάντη. Το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ηγεσία της «Κυρίας» δεν αφήνει άλλα περιθώρια από την προκήρυξη Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Το κρίσιμο ραντεβού ορίστηκε για τη Δευτέρα 8 Απριλίου στην αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην ατζέντα περιλαμβάνεται η ενημέρωση των μελών για την ποδοσφαιρική ομάδα, το γηπεδικό και τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της εταιρείας που κατέχει η οικογένεια Πουλλαΐδη προς όφελος του συλλόγου. Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη θα αναλύσει τους λόγους που δεν προχώρησε η διαδικασία δανειοδότησης, ώστε να μην δεσμευθούν μελλοντικά έσοδα του σωματείου και θα θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση παραμονής της να στηριχθεί οικονομικά. Οι επόμενες ημέρες θα καθορίσουν πολλά σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πιθανά.

Σε αυτό το σκηνικό αβεβαιότητας, η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν, η οποία άρχισε ονειρικά και ολοκληρώνεται με εφιαλτικό τρόπο. Μεθαύριο θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη, από τον οποίο μετρά έξι συνεχόμενες ήττες. Η απόπειρα για την ομάδα του Γιάννη Οκκά να βάλει φρένο στον κατήφορο μετά τις τέσσερις διαδοχικές αποτυχίες στα πλέι οφ γίνεται ακόμα δυσκολότερη, καθώς το απουσιολόγιο είναι γεμάτο. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τιουνέ, Τσίκο, οι τραυματίες Γκασαμά, Ιωάννου και Κίκο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η παρουσία του Τεχέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ