aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Υπογράφει ο 4ος, στις €200.000 το deal με Λέβι

Aνόρθωση: Υπογράφει ο 4ος, στις €200.000 το deal με Λέβι

Άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του Γιάννη Χατζηβασίλη από την Ανόρθωση. Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Δόξα και εντός της ημέρας θα έχει συνάντηση με ανθρώπους της «Κυρίας», ώστε να κλείσει το deal.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν εδώ και μέρες για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας και ο 29χρονος ακραίος επιθετικός θ’ αποτελέσει το τέταρτο απόκτημα της Ανόρθωσης, μετά τους Γκαλίτσιο, Βασιλακάκη και Σελίν. Ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το «ναυάγιο» που προέκυψε στο θέμα Μικελτάντζε έδωσε εντολή γι’ απόκτηση ακραίου επιθετικού με την περίπτωση του Χατζηβασίλη να κάνει «κλικ» στον Γεωργιανό προπονητή, ο οποίος έδωσε εντολή για να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: H ώρα του Αρτυματά…

Ο Χατζηβασίλης πέτυχε τέσσερα γκολ σε 26 συμμετοχές με τη φανέλα της Δόξας στη λήξασα αγωνιστική περίοδο, ενώ τη σεζόν 2017/18 ήταν στον Απόλλωνα, όπου αγωνίστηκε πέντε φορές σε παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς να βρει τον δρόμο προς τα δίκτυα. Ο Κετσπάγια θέλει να ενισχύσει όσο περισσότερο μπορεί το κυπριακό στοιχείο στο ρόστερ της Ανόρθωσης με τον Κωστάκη Αρτυματά να παραμένει ψηλά στη μετεγγραφική λίστα του Τιμούρ.

Σε μία άλλη εξέλιξη, η Ανόρθωση συμφώνησε με τον Ρόνι Λέβι για το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει. Ήδη στον Ισραηλινό τεχνικό καταβλήθηκε μια δόση από το ποσό των 200.000 ευρώ που θα κληθεί να πληρώσει σταδιακά η ομάδα της Αμμοχώστου. Θυμίζουμε πως ο Λέβι κατέθεσε προσφυγή στη ΦΙΦΑ ζητώντας δεδουλευμένα 405.000 ευρώ από την «Κυρία». Μετά την συμφωνία του με την Μπεϊτάρ αφαιρείται το ποσό που θα λάβει από τους Ισραηλινούς και έτσι η Ανόρθωση θα πληρώσει περίπου τα μισά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ