aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Υπερδιπλάσιο ποσό των €100.000 για να μην έχει πρόβλημα

Ανόρθωση: Υπερδιπλάσιο ποσό των €100.000 για να μην έχει πρόβλημα

Το ποσό που μαζεύτηκε μέχρι στιγμής από τη συνεισφορά του απλού κόσμου και όχι μόνο, για να μπορέσει η Ανόρθωση να βρει λύσεις στο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, υπολογίζεται κοντά στις 100.000 ευρώ. Ένα σημαντικό ποσό αλλά όχι αρκετό γα την ώρα, για να «σβήσουν» οι οικονομικές απαιτήσεις για τα κριτήρια Μαρτίου.

Χρειάζονται υπερδιπλάσια χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να καλύψει τις οικονομικές τρύπες και οι προσπάθειες συνεχίζονται. Είναι δεδομένο ότι βάζουν το χέρι στην τσέπη και τα άτομα που είναι κοντά και όλοι ευελπιστούν ότι θα βγουν νικητές στο φινάλε και δεν θα υπάρξουν νέες κυρώσεις για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Oι «αμαρτίες» και οι προσφυγές της δεκαετίας

Τις τελευταίες μέρες τα προβλήματα και τα πρόσωπα που αξιώνουν χρήματα από την ομάδα της Αμμοχώστου, ξεπροβάλουν με… ανησυχητική συχνότητα. Ρόνι Λέβι, Μάριο Φιλγκέιρας, Αριέλ Αρούς και Όρενμπουργκ είναι οι πιο σημαντικές υποθέσεις (δεν εμπίπτουν στα κριτήρια Μαρτίου), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν άλλα έξοδα. Οι μισθοί των ποδοσφαιριστών και του προσωπικού είναι εξίσου σημαντικές υποχρεώσεις, γι’ αυτό και ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας με τους συνεργάτες του «τρέχουν» να κλείσουν… τρύπες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ