aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Ξήλωμα» και κτίσιμο από την αρχή

Ανόρθωση: «Ξήλωμα» και κτίσιμο από την αρχή

Εφιαλτικά ολοκληρώνεται για την Ανόρθωση μία σεζόν που άρχισε με μεγάλες προσδοκίες. Ο τραγικός προγραμματισμός του περασμένου καλοκαιριού στοίχισε στην «Κυρία» και παρά τις διορθωτικές κινήσεις του Ιανουαρίου αποδείχθηκε αδύνατο να διακριθεί, παρά την αισθητή βελτίωση που παρατηρήθηκε.

Είναι δεδομένο πως θα προκύψουν μαζικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της ομάδας, παρόλο που οι πλείστοι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. Ελεύθεροι μένουν Χριστοφή, Παπαδόπουλος και Πάντσεον (η Ανόρθωση έχει ρήτρα ανανέωσης την οποία δεν αναμένεται να χρησιμοποιήσει), ενώ ολοκληρώνονται οι δανεισμοί των Μραζ και Αντονίν. Απ’ εκεί και πέρα ορισμένοι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι έχουν ρήτρα αποχώρησης με αποζημίωση δύο ή τριών μηνιάτικων.

Ο Ανδρέας Σάντης ξεκαθάρισε ότι ο Αντόνιο Πριέτο θα παραμείνει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, εάν ανανεωθεί η θητεία του στην προεδρία και σημείωσε πως ο Ισπανός άρχισε ήδη δουλειά για τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ