aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το στοίχημα των €3.000.000+ σε διπλή ευκαιρία

Ανόρθωση: Το στοίχημα των €3.000.000+ σε διπλή ευκαιρία

Εν αναμονή μετεγγραφικών εξελίξεων είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης. Μετά το κύμα αποχώρησης αρκετών ποδοσφαιριστών, ορισμένοι εκ των οποίων από τους κορυφαίους στη λήξασα αγωνιστική περίοδο, οι οπαδοί της «Κυρίας» είναι στο… ακουστικό περιμένοντας υπομονετικά τα νεότερα που αφορούν τον προγραμματισμό.

Είναι δεδομένο ότι οι θα γίνουν μπόλικες προσθήκες, αφού οι κυπελλούχοι σε πρώτο χρόνο θα κινηθούν για 7-8 μετεγγραφές. Πέραν του Μάριου Αντωνιάδη, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο δύο ετών, το σκηνικό είναι ρευστό.

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε ο Μίχα: «Αποφάσισα να ψάξω την επόμενη πρόκληση στην καριέρα μου»

Χρόνος υπάρχει, αφού η πρεμιέρα της Ανόρθωσης τη νέα σεζόν θα γίνει στις 5 Αυγούστου με τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ενώπιον της μια μεγάλη πρόκληση, αφού με μια πρόκριση θα σφραγίσει συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Εάν φτάσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θα έχει «κλειδώσει» συμμετοχή στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Σε αντίθετη περίπτωση θα υποβιβαστεί στον προθάλαμο της νεοσύστατης διοργάνωσης και θα έχει δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση αξίας 3.000.000 ευρώ. Η ΟΥΕΦΑ πληρώνει με μπόνους ελάχιστα πάνω από 2.900.000 ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους είτε του Γιουρόπα Λιγκ είτε του Κόνφερενς Λιγκ, επομένως στην Ανόρθωση θα κληθούν από νωρίς να κερδίσουν το πρώτο μεγάλο στοίχημα της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ