aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το καθεστώς απόκτησης των τεσσάρων νεοφερμένων

Ανόρθωση: Το καθεστώς απόκτησης των τεσσάρων νεοφερμένων

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Σάμουελ Μραζ, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ – τρικ της καριέρας του η Ανόρθωση επιβλήθηκε με 4-1 της Ομόνοιας και πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη της στη σεζόν. Ο Σλοβάκος επιθετικός στην παρθενική του παρουσία στην ενδεκάδα της «Κυρίας» άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Έδειξε την εκτελεστική του δεινότητα και έκανε στον απόλυτο βαθμό τη δουλειά για την οποία αποκτήθηκε: να σκοράρει.

Το κερασάκι στην τούρτα της επιτυχίας για τους κυανόλευκους έβαλε ο Αντονίν Κορτές. Ο Ισπανός φορ αγωνίστηκε μόλις οκτώ λεπτά, αλλά πρόλαβε να παραβιάσει την εστία του Φαμπιάνο και πανηγύρισε το δεύτερο γκολ του με τον «φοίνικα» στο στήθος. Στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων για την ομάδα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς πέρασε ο Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος πιστώθηκε την ασίστ στο πρώτο τέρμα και έκανε πάρα πολλές δουλειές στο γήπεδο. Άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε ο Σέρχιο Τεχέρα. Ο Ισπανός μέσος ανέλαβε ρόλο ηγέτη στη μεσαία γραμμή και από τα πόδια του και περνάει όλο το παιχνίδι της «Κυρίας».

Τα πρώτα δείγματα γραφής των χειμερινών αποκτημάτων της Ανόρθωσης είναι εξαιρετικά και αυτό πιστώνεται στον Αντόνιο Πριέτο. Άλλωστε, ο Ισπανός προσλήφθηκε ως σκάουτερ και αναβαθμίστηκε στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Όσον αφορά το καθεστώς συνεργασίας με τους τέσσερις νεοαποκτηθέντες, οι Τεχέρα και Γκέρερο υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση και για την επόμενη σεζόν, ενώ Μραζ και Αντονίν αγωνίζονται ως δανεικοί για ένα εξάμηνο από τις Σπέτσια και Γρανάδα, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ομάδα της Αμμοχώστου δεν υπάρχει κάποια ρήτρα για αγορά τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Σπέτσια δαπάνησε 1.600.000 ευρώ για να τον αγοράσει τον Μραζ από την Έμπολι το καλοκαίρι του 2021. Το συμβόλαιο του Σλοβάκου επιθετικού με την ιταλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2024, όπως και αυτό του Αντονίν στην Γρανάδα, η οποία επίσης πλήρωσε 1.500.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τη Μάλαγα τον Φεβρουάριο του 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ