aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το ιατρικό δελτίο για ΠΑΕΕΚ και στο βάθος Ομόνοια

Ανόρθωση: Το ιατρικό δελτίο για ΠΑΕΕΚ και στο βάθος Ομόνοια

Η πρώτη νίκη μετά από τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα έφερε ηρεμία στην Ανόρθωση, όμως στο «Αντώνης Καρράς» ξέρουν πολύ καλά ότι για να αποκτήσουν δυναμική διεκδίκησης των στόχων τους θα πρέπει να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Ο μεθαυριανός αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης, με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο, αποτελεί καλή ευκαιρία για τους κυανόλευκους να ζευγαρώσουν τις νίκες τους για πρώτη φορά στη σεζόν και να πάρουν ώθηση για το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Στο απουσιολόγιο του Τσίσκο Μουνιόθ για τον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ είναι οι Σάμπο, Αρτυματάς,Εμπραλίτζε και Αμπαρτζουμιάν. Η κατάσταση των δύο πρώτων θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Αρμένιος δεξιός μπακ δεν υπολογίζεται ούτε για την αναμέτρηση στο ΓΣΠ. Καθησυχαστικά είναι τα νεότερα σχετικά με τον Κορέια οι οποίος δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό, όμως είναι αμφίβολος για το μεθαυριανό παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ