aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Το… μπαλάκι στον Κετσπάγια για Αρτυματά

Ανόρθωση: Το… μπαλάκι στον Κετσπάγια για Αρτυματά

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την ιστορική νίκη επί της Γάνδης, που ήταν η πρώτη κυπριακής ομάδας στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ομάδα της Αμμοχώστου. Με πέντε ήττες σε εννέα ματς και συγκομιδή μόλις 12 βαθμούς η «Κυρία» είναι στη 10η θέση και υποδέχεται με την πλάτη στον τοίχο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι κρίνεται κομβικό για τη μετέπειτα πορεία της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, αφού σε περίπτωση ήττας το όνειρο για διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα ξεθωριάσει από το Νοέμβριο, καθώς θα βρεθεί στο -15 από την κορυφή.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον Τιμούρ Κετσπάγια να έχει άλλα δύο «όπλα» διαθέσιμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στη Γάνδη, όμως δεν είναι βέβαιο εάν θα τα χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για τους Κώστα Αρτυματά και Νίκα Κατσαράβα.

Ο αρχηγός της Ανόρθωσης ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση του Σαββάτου και θα είναι στην αποστολή, όμως εάν δεν κριθεί απόλυτα έτοιμος από τον προπονητή του δεν θα είναι στην ενδεκάδα. Άλλωστε, η παρουσία του Μιχάλη Ιωάννου στο παιχνίδι με τη Γάνδη ήταν τέτοια που «φώναξε» ότι ο νεαρός μέσος δικαιούται περισσότερες ευκαιρίες. Στις προπονήσεις επανήλθε από την Παρασκευή ο Κατσαράβα και εναπόκειται στον Κετσπάγια πως θα χειριστεί την περίπτωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ