aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Θέλει να ξεπεράσει το «ταβάνι» της

Ανόρθωση: Θέλει να ξεπεράσει το «ταβάνι» της

Ντέρμπι πάει, ντέρμπι έρχεται για την Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου πήρε άριστα στα δύο προηγούμενα τεστ υψηλών απαιτήσεων, κόντρα σε Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και Απόλλωνα στο «Άλφαμεγα». Πέτυχε δύο νίκες, πρόσθεσε στο «σακούλι» το απόλυτο των έξι βαθμών και μείωσε την ψαλίδα από την κορυφή της βαθμολογίας στους δύο βαθμούς.

Το συγκρότημα του Νταβίδ Γκαγιέγο έδωσε ξανά διαπιστευτήρια των τεράστιων δυνατοτήτων της, αφού παρά τις σημαντικές απουσίες που προκύπτουν βρίσκει τον τρόπο και αποδίδοντας επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο παραμένει σε πρωταγωνιστική τροχιά.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (2/12) με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πλησιάζει στο τέλος της και οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν να τριτώσουν το καλό για πρώτη φορά στη σεζόν. Μέχρι στιγμής, οι δύο σερί επιτυχίες αποτελούν το «ταβάνι» της «Κυρίας», η οποία καλείται στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί. Στο απουσιολόγιο είναι τα ονόματα των παροπλισμένων Γκερέρο, Αρτυματά, Φερέρ και Γκαρσία, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει ο Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ