aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Τελειώνει» του Νόβοτνι - Οι λεπτομέρειες της πρότασης

Ανόρθωση: «Τελειώνει» του Νόβοτνι – Οι λεπτομέρειες της πρότασης

Σε στάση αναμονής βρίσκονται στην Ανόρθωση, περιμένοντας τον Σόμα Νόβοτνι να πάρει την ελευθέρα του από την Μπόχουμ. Αυτό είναι και το μοναδικό «εμπόδιο» που απομένει για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ούγγρου επιθετικού στην «Κυρία», αφού ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει επέλθει συμφωνία. Η προσφυγική ομάδα τα βρήκε με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο μέχρι το 2023 και με μηνιαίες απολαβές λίγο πάνω από τις 20.000 ευρώ.

Διορία μέχρι το πρώτο πενταήμερο του 2022 έδωσε η Ανόρθωση, ώστε ο Νόβοτνι να μείνει ελεύθερος, αφού η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού κρίνεται άμεση και επιτακτική. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και ο ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Δεν εφησυχάζονται ωστόσο στην «Κυρία». Ήδη τεχνικό επιτελείο και διοίκηση κοιτάζουν και προς άλλες κατευθύνσεις ώστε να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα, σε ενδεχόμενο που ναυαγήσει η μετεγγραφή Νόβοτνι.

Στο ρόστερ της Ανόρθωσης δεν υπάρχουν πλέον οι Κάιλ Λάφερτι και Νίκα Κατσαράβα, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν, ωστόσο τουλάχιστον για την ώρα, το μετεγγραφικό πλάνο δεν περιλαμβάνει την απόκτηση δεύτερου επιθετικού. Στην ομάδα της Αμμοχώστου θεωρούν ότι οι Δημήτρης Χριστοφή και Ονησίφορος Ρουσιάς μπορούν να συμπληρώσουν την τριάδα της γραμμής κρούσης. Η αμέσως επόμενη προτεραιότητα είναι η ενίσχυση με μέσο, με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους συνεργάτες του να έχουν ξεκινήσει ήδη την αξιολόγηση ποδοσφαιριστών για τον χώρο του κέντρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ