aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στο παζάρι για τον αντί-Ουάρντα με το ποσό ρεκόρ στην τσέπη

Ανόρθωση: Στο παζάρι για τον αντί-Ουάρντα με το ποσό ρεκόρ στην τσέπη

Η… στεγνή στατιστική ματιά της παρουσίας του Αμρ Ουάρντα στην Ανόρθωση λέει πως ο Αιγύπτιος αποχαιρετά την ομάδα της Αμμοχώστου έχοντας ένδεκα γκολ και εννέα ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Όμως, πίσω από τους αριθμούς ο 28χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της «Κυρίας» στη σεζόν. Με 41 εμφανίσεις, όλες στην ενδεκάδα ο Ουάρντα ήταν μαζί με τον Χριστοδουλόπουλο οι πιο αξιόπιστες μονάδες στην επιθετική γραμμή της Ανόρθωσης, τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά.

Το κεφάλαιο «Αμρ Ουάρντα», κατά τα φαινόμενα, έκλεισε μια καλή για την ομάδα της Αμμοχώστου. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ) οι κυανόλευκοι έβαλαν τελεία και δεν πρόκειται να δώσουν συνέχεια στο σίριαλ με τον MVP του περσινού πρωταθλήματος.

Στην «Κυρία» είδαν με καχυποψία τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ώρες και επιμένουν πως κατατέθηκε πρόταση στον Ουάρντα, η οποία μάλιστα ήταν η μεγαλήτερη επί ημερών του Χρίστου Πουλλαΐδη στην Ανόρθωση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προνοούσε απολαβές 400.000 ετησίως, ποσό που κρίθηκε ως «μη αξιόλογο» από τον ποδοσφαιριστή. Η «υπέρβαση στην υπέρβαση», όπως  χαρακτήρισε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της «Κυρίας» την προσφορά, δεν έπεισε τον Ουάρντα κι έτσι ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του βγήκαν στο παζάρι με το ποσό ρεκόρ (σ.σ. 400.000 ευρώ) στην τσέπη αναζητώντας τον αντικαταστάτη του.

Το ναυάγιο στην περίπτωση Ουάρντα δεν σημαίνει πως η Ανόρθωση θα ξοδέψει τα χρήματα αυτά για την απόκτηση ενός μόνο ποδοσφαιριστή. Στόχος είναι η στελέχωση του ρόστερ με ποιοτικές λύσεις για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας. Παρά την στασιμότητα των τελευταίων ημερών εκφράζεται η αισιοδοξία πως σύντομα θα προκύψουν οι επόμενες ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ