aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Στάλθηκε η συμφωνία διαχείρισης – Σημαντική για τον προγραμματισμό

Ανόρθωση: Στάλθηκε η συμφωνία διαχείρισης – Σημαντική για τον προγραμματισμό

Στα χέρια του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας της Ανόρθωσης βρίσκεται η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως αυτή συντάχθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου. Αφού τύχει ενδελεχούς μελέτης από τον Ανδρέα Σάντη και τους συνεργάτες του θα αποταθούν εκ νέου προς την ηγεσία του σωματείου, με στόχο να προκύψει οριστική συμφωνία για τα επόμενα δέκα χρόνια.

Πρόκειται για μείζον θέμα, το οποίο επιβάλλεται να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, ώστε να προχωρήσει και ο προγραμματισμός της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Ναι μεν δεν έχουν σταματήσει ποτέ οι διεργασίες για την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού τμήματος, όμως θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση η επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στις διοικήσεις εταιρείας και σωματείου. Επί της ουσίας, η πλευρά του σωματείου επιχειρεί να θέσει ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να μην βρεθεί το σωματείο εκτεθειμένο στο ενδεχόμενο ελλειμματικών προϋπολογισμών της εταιρείας στο μέλλον.

Οι επαφές με τους Γιόζεφ Τσινμπάουερ και Γιάννη Οκκά είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όμως κρίνεται ορθό να πέσουν οι υπογραφές, αφού οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, τουλάχιστον προφορικά. Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα βγει άσπρος καπνός και άμεσα θα συγκληθούν Γενικές Συνελεύσεις σωματείου και εταιρείας, ώστε να εγκριθεί η συμφωνία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επόμενη δεκαετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ