aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Πήρε σειρά ο σκληρός διαπραγματευτής Γκερέρο

Ανόρθωση: Πήρε σειρά ο σκληρός διαπραγματευτής Γκερέρο

Κάθε υπογραφή ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης για διακανονισμό παρομοιάζεται με ανάσα οξυγόνου. Μετά τους Γκασαμά, Καστέλ, και Τιουνέ αποδέχθηκε να αποχωρήσει λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα του ο Τεχέρα και έπεται συνέχεια.

Στην «Κυρία» τονίζουν ότι υπάρχει μπόλικος και δύσβατος δρόμος για να ξεπεραστεί ο εφιάλτης των προσφυγών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πήρε σειρά ο Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος εμφανίζεται ως σκληρός διαπραγματευτής, καθώς εκμεταλλευόμενος την ανανέωση συμβολαίου που του έγινε προσφάτως αξιώνει χρήματα για την επόμενη σεζόν!

Σε επαφές με τη διοίκηση της «Κυρίας» είναι επίσης οι Μουσοντά, Ουαγκέ και Κάργας, ενώ υπάρχουν και μεγαλύτερα «αγκάθια», αφού δεν απουσιάζουν οι περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι παρουσιάζονται ανένδοτοι  και ζητούν μέχρι και το τελευταίο σεντ που προνοεί το συμβόλαιό τους με ισχύ και για την επόμενη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ