aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Περιμένοντας πώς και πώς…

Ανόρθωση: Περιμένοντας πώς και πώς…

Όπως και στους πλείστους μεγάλους συλλόγους στην Κύπρο, έτσι και στην Ανόρθωση περιμένουν πώς και πώς την ολοκλήρωση του Πρωτοκόλλου διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων. Η ιατρική επιτροπή της ΚΟΠ, ουσιαστικά θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση και τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.

Η διοίκηση των κυανόλευκων έχει επεξεργαστεί διάφορα σχέδια και παρουσιάζεται έτοιμη να βγει στο… παζάρι μόλις ανακοινωθούν οι αποφάσεις. Με τη σημείωση ότι θα υπάρχουν περιορισμοί και στο πιθανότερο σενάριο θα μπορούν να διατεθεί μόλις το 30-33% της χωρητικότητας του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένα βασικό έσοδο για όλες τις ομάδες και στην «Κυρία» αισιοδοξούν ότι παρά τα προβλήματα θα είναι μια σημαντική ενίσχυση για το ταμείο της.

Εν τω μεταξύ, οι «κυανόλευκοι» απολαμβάνουν σήμερα το πρώτο ρεπό της νέας σεζόν. Επέστρεψαν χθες από τις Πλάτρες, συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους και «πακετάρουν» πράγματα, αφού μεθαύριο θα ανηφορίσουν και πάλι για τα ορεινά, αυτή τη φορά με προορισμό την Κακοπετρία, όπου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ