aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Παράτυπα δεν προκηρύχθηκαν εκλογές

Ανόρθωση: Παράτυπα δεν προκηρύχθηκαν εκλογές

Η υπό παραίτηση διοίκηση Ανδρέα Σάντη δεν ακολούθησε το καταστατικό του συλλόγου.

Μερικές ώρες πριν την αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ανόρθωσης δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Για να ακριβολογούμε, δεν προκύπτει η παραμικρή ένδειξη, η οποία να οδηγεί στο συμπέρασμα για διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της «Κυρίας».

Η διοίκηση Ανδρέα Σάντη υπέβαλε σύσσωμη την παραίτηση της, όμως παράτυπα παραμένει στη θέση της, καθώς δεν ακολούθησε το καταστατικό του συλλόγου, σύμφωνα με το οποίο εντός τριών ημερών θα έπρεπε να προκηρυχθούν εκλογές. Το άρθρο 8.6.3Α αναφέρει πως «σε περίπτωση παραίτησης αριθμού άνω των 2/3 (δύο τρίτων) των μελών του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, τότε υποχρεωτικά διεξάγονται εκλογές για ολόκληρο το συμβούλιο, κατά τον τρόπου που καθορίζεται στους παρόντες κανονισμούς και δίδεται για τον σκοπό αυτό εντός τριών ημερών από τις εν λόγω παραιτήσεις ειδοποίηση 15 ημερών για σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, κατά τον τρόπο που ορίζεται στο καταστατικό του συλλόγου».

Και ενώ το σκηνικό στα διοικητικά της «Κυρίας» παραμένει θολό, ο κίνδυνος των προσφυγών ξύπνησε για τα καλά. Ο Γκερέρο έφυγε από την Κύπρο και φανέρωσε τις προθέσεις του, ενώ επικρατεί ανησυχία ότι το ίδιο θα πράξουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ