aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Παίζει τα… ρέστα της με τέσσερις επιστροφές, έξω οι νέοι

Ανόρθωση: Παίζει τα… ρέστα της με τέσσερις επιστροφές, έξω οι νέοι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όσο δύσκολο κι αν φαντάζει το έργο της Ανόρθωσης, όσες πιθανότητες κι αν έχει για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca-Cola, η ομάδα της Αμμοχώστου είναι διατεθειμένη να παλέψει με νύχια και με δόντια για να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει αυτή το εισιτήριο.

Αύριο, η «Κυρία» πάει στο «Τάσος Μάρκου» για να αντιμετωπίσει και πάλι την Ένωση, αυτή τη φορά για τον επαναληπτικό τής εντός έδρας ήττας με 3-2. Για να μπορέσει η Ανόρθωση να πανηγυρίσει την πρόκριση θα πρέπει να κερδίσει με δυο γκολ διαφορά (ή με ένα γκολ διαφορά με μεγαλύτερο σκορ από το 3-2) την ομάδα του Παραλιμνιού και άπαντες αναγνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να κάνει ο Στρέπελ για να μην «εξατμιστεί» ο Ιωάννου

Παρά τις πιθανότητες που δεν είναι με το μέρος τους, οι παίκτες της Ανόρθωσης είναι αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή και να κλείσουν αυτοί θέση στην οκτάδα του θεσμού. Άλλωστε το Κύπελλο είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της φετινής Ανόρθωσης, όσον αφορά στην προσπάθεια που θα γίνει για έξοδο στην Ευρώπη. Ο Στρέπελ δείχνει στις προπονήσεις ότι πιστεύει στην ανατροπή και αυτό που θα ήθελε να δει στο Παραλίμνι είναι την ομάδα του να σκοράρει ένα γκολ νωρίς, όπως έκανε στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής. Αν έρθει το γκολ στα αρχικά στάδια τότε θα αλλάξει πολλά όσον αφορά στη συνέχεια και την ψυχολογία του αγώνα.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Παντελή «έκοψε» την όρεξη για Κατσαράβα

Αγωνιστικά, αναμένεται ότι τόσο ο Ντούρις όσο και ο Ράγιος, θα είναι απόλυτα έτοιμοι και πιθανόν να βρεθούν και στην αρχική ενδεκάδα. Δύσκολα θα δώσει ξανά φανέλα βασικού ο Στρέπελ στον Ιωάννου σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, όμως τίποτα δεν είναι απίθανο. Κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι επίσης οι Ντουγκλάο και Μπεσάτ. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Μπουφ και Στεφανέλι, καθώς εγγράφηκαν μετά την προκαθορισμένη μέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Από χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου» ενόψει και του αυριανού επαναληπτικού κυπέλλου από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com, όπως και από τα σημεία προπώλησης παγκύπρια. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ και το μαθητικό στα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Οι οπαδοί της Ανόρθωσης θα καθίσουν στην Ανατολική κερκίδα. Τα ταμεία και εισόδοι θα ανοίξουν στις 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ