aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν ο Παντελή «έκοψε» την όρεξη για Κατσαράβα

Όταν ο Παντελή «έκοψε» την όρεξη για Κατσαράβα

Τον τελευταίο καιρό κάποιες ομάδες του εξωτερικού ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκα Κατσαράβα. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy και ο Active (107.4 & 102.5), ενδιαφέρθηκε η Λεχ Πόζναν για τον διεθνή Γεωργιανό επιθετικό κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Ανδρέας Παντελή, ο οποίος «έκοψε την όρεξη» των Πολωνών οι οποίοι τον ήθελαν με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε επίσης: «Ζήτησαν για δανεικό τον Κατσαράβα, δεν υπήρχε περίπτωση…»

Όπως επίσης γράφτηκε στην ιστοσελίδα μας Goal.com.cy και όχι σε πολωνικό δημοσίευμα όπως κάποια κυπριακά ΜΜΕ αναδημοσίευσαν, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν προτίθεται να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή κάτω από €500.000, εάν έλθει κάποια σοβαρή πρόταση στα γραφεία της Ανόρθωσης. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως προκύψει κάτι επίσημο, η τιμή του δεν θα είναι συζητήσιμη!

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Λεχ Πόζναν ενδιαφέρθηκε για τον Κατσαράβα!

Επίσης, στο πολωνικό δημοσίευμα στο οποίο γίνεται αναφορά για το μισό εκατομμύριο ευρώ και αναδημοσιεύτηκε στην Κύπρο, υπάρχει αναφορά για το Active Radio (107.4 & 102.5), μέσω του οποίου διέρρευσε η είδηση και ασφαλώς δεν πρόκειται για πληροφορίες των Πολωνών. Με την απόκτηση του Στεφανέλι υπάρχει η δυνατότητα να παραχωρηθεί ο Κατσαράβα, φθάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο σύλλογος, όπως προαναφέραμε.

Διαβάστε επίσης: Ακριβό περιουσιακό στοιχείο ο Κατσαράβα

Όσον αφορά στην επόμενη κίνηση με μετεγγραφή, αυτή θα αφορά σύμφωνα με τον Ανδρέα Παντελή σε μέσο ή ακραίο επιθετικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ