aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση - Πάφος FC: Τεράστιο «διπλό» σε ματς θρίλερ

Ανόρθωση – Πάφος FC: Τεράστιο «διπλό» σε ματς θρίλερ

Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με την Πάφος FC να κάνει την ανατροπή στην ανατροπή με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και να φεύγει με τεράστιο «διπλό» επί της Ανόρθωσης (3-2).

Η παφιακή ομάδα σε ματς θρίλερ, «φώναξε» ότι έχει σφυγμό και σε θέση να διεκδικήσει μέχρι τέλους ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν η πρώτη νίκη της Πάφος FC στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αντιθέτως, η Ανόρθωση «αυτοκτόνησε» στο τέλος και έχασε κάθε ελπίδα για να κυνηγήσει κάτι καλό στη σεζόν.

Αν και ανέτρεψε το γκολ πέναλτι του Τάνκοβιτς (34’) για χέρι του Κορέια, με τα γκολ των Καστέλ (53’) και Γκασαμά (65’), πλήρωσε την απερίσκεπτη ενέργεια των Τσίκο και Αντωνίου. Ο πρώτος χτύπησε εκτός φάσης τον Μπότσκαϊ και μέσω VAR αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (87’) και ο δεύτερος έκανε πέναλτι στον Ζιάζια (90’+5) το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τάνκοβιτς (90’+9).

Μάλιστα, στην πρώτη εκτέλεση απέκρουσε ο Αρμπολέδα, όμως δεν πατούσε στη γραμμή και δόθηκε επανάληψη. Ο διαιτητής ανανέωσε τον χρόνο καθυστέρησης (έδειξε 10 λεπτά) μετά τον έλεγχο στις πιο πάνω φάσεις, με τον Γκολντάρ να «μιλά» τελευταίος με δυνατό σουτ (90’+14) χαρίζοντας τεράστια νίκη στην ομάδα της Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ