aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση-Ουάρντα: Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά

Ανόρθωση-Ουάρντα: Το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά

Το γυαλί στις σχέσεις της Ανόρθωσης με τον Ουάρντα έχει ραγίσει για τα καλά. Δεν έχει γίνει… κομμάτια (ακόμη), αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χρειαστεί να γίνουν πολλά για να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτή η σχέση έχει κομβικό σημείο τις πρόσφατες αναρτήσεις του Αιγύπτιου, σύμφωνα με τις οποίες δεν είχε «αξιότιμη πρόταση» ανανέωσης από την Ανόρθωση. Κι όλα αυτά, ενώ τόσο ο πρόεδρος Χρίστος Πουλλαΐδης όσο και ο αθλητικός διευθυντής Νεόφυτος Λάρκου, δήλωναν δημόσια ότι περιμένουν την απάντηση του Ουάρντα. Ο μεγαλομέτοχος της «Κυρίας» είχε δηλώσει για μια πρόταση – υπέρβαση: «Κάναμε μια ξεχωριστή προσπάθεια, υπερβάλαμε εαυτόν με μια προσφορά η οποία είχε ημερομηνία λήξης και η οποία έχει περάσει. Τώρα, αν θέλει ο ίδιος ξέρει πού θα μας βρει».

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Goal.com.cy, η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν είναι διατεθειμένη να συνεχιστεί άλλο το «σίριαλ Αμρ Ουάρντα». Έχει διαπιστωθεί ότι πολλά από τα… επεισόδια στο σίριαλ τις τελευταίες ώρες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι έχει αποφασιστεί να το τελειώσει. Οι διοικούντες την «Κυρία» υποστηρίζουν ότι έχουν υποβάλει γραπτή πρόταση προς τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Πρόταση που ήταν προϊόν της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Εταιρείας Χρίστο Πουλλαΐδη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στον Ουάρντα συμβόλαιο με αποδοχές 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Γι’ αυτό και ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης είχε αναφέρει ότι ήταν μια πρόταση «υπέρβαση στην υπέρβαση» για να παραμείνει. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός υποστήριζε ότι αξίζει μιας πολύ καλής πρότασης που «μεταφράζεται» σε 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Ένα ποσό που η Ανόρθωση δεν μπορεί να προσεγγίσει.

Όλα δείχνουν ότι οι αναρτήσεις του Αιγύπτιου έχουν ξεχειλίσει το ποτήρι της δυσαρέσκειας των αξιωματούχων της Ανόρθωσης. Έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες το όλο θέμα να θεωρηθεί «λήξαν», η πρόταση που έχει δοθεί γραπτώς στον Ουάρντα δεν είναι πλέον σε ισχύ και ως εκ τούτου θα αναζητηθεί άλλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει τα επιθετικά άκρα των κυανόλευκων. Ο ίδιος φρόντισε να διευκρινίσει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι δεν πρόκειται να πάει σε άλλη κυπριακή ομάδα, αλλά πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ