aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Όταν το «τα έκανε όλα» αποκτά νόημα

Ανόρθωση: Όταν το «τα έκανε όλα» αποκτά νόημα

Ποιος ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν ηττήθηκε η Ανόρθωση χθες (19/3) στο «Στέλιος Κυριακίδης», παρά το ότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Πάφος FC (2-2); Έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι άλλος από τον Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν.

Θέλετε επεξήγηση; Αμέσως:

— Στο 25’ ο Κοβάσεβιτς δίνει ύψος στην μπάλα, που περνά πάνω από τον Λόρια και κατεβαίνει προς την εστία, αλλά δεν χρειάζεται να γράψουμε ποιος έδιωξε στη γραμμή αποσοβώντας το 0-2 εις βάρος της ομάδας της Αμμοχώστου…

— Στο 57’ μπορείτε να υποψιαστείτε ποιος κέρδισε το πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Δημήτρη Χριστοφή να ισοφαρίσει για πρώτη φορά στο ματς.

— Στο 90’+7 αντιλαμβάνεστε ποιος έκανε σέντρα ακριβείας, δίνοντας στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τη δυνατότητα να δείξει σουτάροντας την κλάση του και να χαρίσει τον βαθμό στη «Μεγάλη Κυρία».

Ε, τι άλλο να έκανε λοιπόν ο Αμπαρτζουμιάν για να δικαιούται τον τίτλο του MVP στο γήπεδο της Πάφου; Πολύ απλά συνεχίζει να είναι εκ των κορυφαίων κυανόλευκων και δικαιώνει πέρα για πέρα την πρόσφατη ανανέωση συνεργασίας έως το 2024.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ