aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Αυτοί είναι οι επιφανείς στο πολυμετοχικό σχήμα

Ανόρθωση: Αυτοί είναι οι επιφανείς στο πολυμετοχικό σχήμα

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης θεώρησε ως προσβλητική την επιστολή των ενδιαφερομένων

Η οικονομική ζημιά που προκάλεσε η διοίκηση Ανδρέα Σάντη, αποδεικνύεται ως το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον σχηματισμό νέας διοίκησης για το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν σε ένα πολυμετοχικό σχήμα, είναι υπαρκτά πρόσωπα, σε μεγάλο βαθμό γνωστά στις τάξεις της Ανόρθωσης. Αναφέρονταν με τον… αδόκιμο όρο, «επιφανείς Ανορθωσιάτες», ενώ στην πλειονότητά τους ήθελαν να συνεισφέρουν, αλλά όχι απαραίτητα να συμμετέχουν στη διοίκηση.

Είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς επίσης και τηλεδιασκέψεις με τον Χρίστο Πουλλαΐδη. Στην προσπάθεια αυτή, επέδειξαν ενδιαφέρον, άλλοι ζωηρότερο κι άλλοι μικρότερο, άτομα με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, όπως οι Αντώνης Μικελλίδης, Μάρκος Κασιουρής, Σάββας Κουμής, Χρίστος Καράς, Χάρης Θεοχάρους, Αντώνης Χειλιμίνδρης, Γιώργος Βούβακος, Μιχάλης Ζαβός και άλλοι, οι οποίοι είχαν τη στήριξη παραδοσιακών μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ετοιμάζονται οι μηνύσεις!

Οι πλείστοι εξ αυτών έκαναν και τις μεγαλύτερες εισφορές για την αποπληρωμή του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, δήλωσαν έτοιμοι να συνεισφέρουν 1. εκ. ευρώ ετησίως και ζήτησαν τη συνδρομή του Χρίστου Πουλλαΐδη, ο οποίος μετά από πιέσεις ανέβασε την εισφορά του στις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως (από τον ίδιο και συνεργάτες του) για τρία χρόνια. Καταλυτική για το πάγωμα των διαπραγματεύσεων ήταν η επιστολή των ενδιαφερομένων, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση ο μεγαλομέτοχος να εισφέρει ετησίως 1,5 ευρώ για τρία χρόνια. Με το επιχείρημα ότι για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ανόρθωση φέρει και ο ίδιος την ευθύνη.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης θεώρησε ως προσβλητική την επιστολή και αποφάσισε να παραχωρήσει τις μετοχές του στο Σύλλογο και να αποχωρήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αρκετοί από τους ενδιαφερόμενους είχαν διαφωνήσει με το περιεχόμενο της επιστολής, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να μην αποσταλεί.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Η ακτινογραφία μιας δηλητηριώδους σχέσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ