aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι προσφυγές ζορίζουν άγρια και τον Οκκά

Ανόρθωση: Οι προσφυγές ζορίζουν άγρια και τον Οκκά

Ελάχιστοι γνωρίζουν ποιοι παίκτες είναι πραγματικά ετοιμοπόλεμοι και ποιοι θέλουν πραγματικά να αγωνιστούν

Ένας θεός ξέρεις πως (προσπαθεί να) τα βγάλει πέρα ο Γιάννης Οκκάς. Η Ανόρθωση είναι στην κόψη του ξυραφιού, η δαμόκλειος σπάθη των προσφυγών αρχίζει σιγά – σιγά να πέφτει κι ο Κύπριος τεχνικός καλείται να παρουσιάζει την ομάδα του με αξιοπρέπεια.

Μόνο που ελάχιστοι γνωρίζουν ποιοι παίκτες είναι πραγματικά ετοιμοπόλεμοι και ποιοι θέλουν πραγματικά να αγωνιστούν. Στον αγώνα με την Ομόνοια, για παράδειγμα, ενώ υπήρχε εμφανέστατο πρόβλημα στη δεξιά πτέρυγα (από εκεί προήλθαν και τα δύο τέρματα μετά από τραγικά λάθη), ο Ουαγκέ ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τιουνέ, ενώ ο Ουαρίς μπήκε στον αγώνα ως αλλαγή στο 90’! Είναι πασιφανές ότι όλη αυτή η ιστορία με τις προσφυγές έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά και στα αγωνιστικά θέματα. Η διοίκηση προσπαθεί να μπαλώσει ότι… μπαλώνεται με διακανονισμούς, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι με την πάροδο χρόνου, τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ