aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οι κρυμμένοι άσοι του Μουνιόθ

Ανόρθωση: Οι κρυμμένοι άσοι του Μουνιόθ

Στην προσπάθεια του Τσίσκο Μουνιόθ να επαναφέρει την Ανόρθωση σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων της δεν περισσεύει κανείς. Από την πρώτη ημέρα παρουσίας του στον πάγκο της «Κυρίας» ο Ισπανός προπονητής ενεργοποίησε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν στο περιθώριο επί ημερών Ντάρκο Μίλανιτς στην τεχνική ηγεσία και Νεόφυτου Λάρκου στην αθλητική διεύθυνση.

Ο Κίκο από… ρεζέρβα πολυτελείας των 140.000 ευρώ ετησίως, όπως τον χαρακτήριζαν ορισμένοι, έχει καθιερωθεί σε βασικό αριστερό μπακ. Ο πρώτος σκόρερ της Ανόρθωσης στην περσινή σεζόν, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στην 8η αγωνιστική, ενώ ο «εξαφανισμένος» για ένα δίμηνο Ανδρέας Χρυσοστόμου χρειάστηκε μόλις 15’ συμμετοχής για να σκοράρει.

Ο αγώνας κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ έδωσε την ευκαιρία στον 42χρονο προπονητή να βγάλει κι άλλους άσους κρυμμένους άσους από το μανίκι. Ο Έλντερ Φερέιρα πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του και πήρε γερή ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας. Το ρόδι έσπασε και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος στον σχεδιασμό του καλοκαιριού προοριζόταν για βασικός επιθετικός, όμως μέχρι στιγμής βλέπει την ενδεκάδα με τα κιάλια. Ο Γερμανοκροάτης φορ έψαξε με μανία το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της «Κυρίας» και στην τρίτη του απόπειρα στο ματς με την ΠΑΕΕΚ το πέτυχε.

Αν μη τι άλλο οι δύο σκόρερ των κυανόλευκων στο προχθεσινό παιχνίδι έστειλαν μήνυμα στον Μουνιόθ ότι μπορεί να τους υπολογίζει. Συμμετοχή με την Ανόρθωση μετά από εφτά μήνες (και τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι) κατέγραψε ο Μάριος Αντωνιάδης, ενώ ντεμπούτο στην εστία της «Κυρίας» πραγματοποίησε ο Ανδρέας Κεραυνός. Εν ολίγοις, ο Μουνιόθ έχει όλο το ρόστερ στην… πρίζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ