aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες

Ανόρθωση: Οι επόμενες 48 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η «κλεψύδρα αδειάζει» για την ολοκλήρωση της μετεγγραφικής περιόδου. Στην Ανόρθωση υπάρχει η θέληση για ολοκλήρωση μιας ακόμα κίνησης ενίσχυσης, αλλά μέχρι και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε, μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», πως έχουν σταλεί προτάσεις. Από την στιγμή που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί ακόμα και το ενδεχόμενο να μην πραγματοποιηθεί άλλη μετεγγραφή. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τόσο ο προπονητής αλλά και η διοίκηση δεν καταβάλλουν προσπάθειες για ενίσχυση.

Μια άλλη παράμετρος που λαμβάβεται υπόψη έχει να κάνει και με τον παίκτη που θα χρειαστεί να αποχωρήσει για να εγγραφεί, αν έρθει ο τρίτος παίκτης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ενημερωθεί κανένας από το υφιστάμενο ρόστερ ότι θα αποχωρήσει από το δυναμικό της «Μεγάλης Κυρίας». Όπως γίνεται αντιληπτό, σίγουρα και ο παίκτης που θα αποχωρήσει, θα πρέπει να ενημερωθεί έτσι ώστε να μπορέσει να βρει και αυτός τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Άρα, οι επόμενες 48 ώρες είναι πολύ κρίσιμες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ