aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Οδηγία σε Πριέτο για απολογισμό και πλάνο

Ανόρθωση: Οδηγία σε Πριέτο για απολογισμό και πλάνο

Εντολή στον Αντόνιο Πριέτο να ετοιμάσει απολογισμό της περασμένης σεζόν και οργανόγραμμα για την επόμενη, στη βάση των νέων οικονομικών δεδομένων, έδωσε η διοικούσα επιτροπή της Ανόρθωσης.

Στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, ο οποίος δεν συμμετέχει στη διαδικασία πρόσληψης προπονητή, μεταφέρθηκε πως το μισθολόγιο θα έχει «ταβάνι» τα 3.000.000 ευρώ. Ο ίδιος δήλωσε ετοιμότητα να κινηθεί σε αυτό το πλαίσιο και πλέον η μπάλα είναι στα χέρια της διοίκησης των κυανόλευκων, με την υποσημείωση πως ο Πριέτο διατηρεί συμβόλαιο γι’ ακόμη δύο χρόνια.

Όσον αφορά τη διαδικασία πρόσληψης προπονητή, περνά στην επόμενη φάση. Ο Νταμίρ Κάναντι ήλθε στην Κύπρο, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ανόρθωσης, είχε κατ’ ιδίαν επαφές με τη διοικούσα επιτροπή των κυανόλευκων και θέτει ισχυρή υποψηφιότητα για την τεχνική ηγεσία. Για την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί άφιξη και άλλου προπονητή στην Κύπρο. Οι αρμόδιοι θα κληθούν να καταλήξουν στον εκλεκτό μέσα από τη λίστα των υποψηφίων που έχει καταρτιστεί και εφόσον προκύψει συμφωνία θα πέσουν οι υπογραφές.

Κάναντι, Καμορανέζι, Όλτρα, Γιανέφσκι και Οκκάς είναι ονόματα προπονητών που φιγουράρουν στη λίστα των υποψηφίων και συγκεντρώνουν άλλος περισσότερες κι άλλος λιγότερες πιθανότητες για να οδηγήσουν την ομάδα της Αμμοχώστου. Πάντως, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου αξιολογήθηκαν και προπονητές, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ