aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Τζουρ δίνει τα γάντια στον Λόρια

Ανόρθωση: Ο Τζουρ δίνει τα γάντια στον Λόρια

Γάντια βασικού προβάρει ο Γκιόργκι Λόρια ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με την Ραπίντ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο τραυματισμός του Ασσάφ Τζουρ στον αγώνα της Βιέννης ναι μεν δεν είναι σοβαρός, όμως ούτε επιπόλαιος.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Ισραηλινός τερματοφύλακας δεν θα είναι σε θέση να υπερασπιστεί την εστία της Ανόρθωσης κι έτσι ο Γεωργιανός θα επιστρέψει στη θέση του, αν και δεν κρίνεται απόλυτα έτοιμος. Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο διεθνής πορτιέρε άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν προσβλήθηκε από κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας πως έχασε πέντε κιλά.

«Κοιμήθηκα δύο βράδια στο νοσοκομείο και το λέω ευθέως: πέθανα δύο φορές και αναστήθηκα. Με έφεραν πίσω οι γιατροί. Λίγες μέρες αργότερα έπαιξα με την Ραπίντ», δήλωσε ο Λόρια. Στο απουσιολόγιο του Τιμούρ Κετσπάγια παραμένουν οι Κατσαράβα και Μπουσουλάτζιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ