aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Πόποβιτς γίνεται ο 15ος μα δεν κλείνει το «παράθυρο»

Ανόρθωση: Ο Πόποβιτς γίνεται ο 15ος μα δεν κλείνει το «παράθυρο»

Ο Πάουλους Αραγιούρι εντάχθηκε στις προπονήσεις της Ανόρθωσης, ο Ασάφ Τζουρ ντύθηκε και πάλι στα κυανόλευκα ως δανεικός από την Χάποελ Ραανανά και είναι θέμα ημερών να αφιχθεί στην Κύπρο ο Ντένις Πόποβιτς.

Με τον Σλοβένο μέσο υπάρχει συμφωνία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και με την επισημοποίηση της συνεργασίας θα ολοκληρωθεί το αρχικό πλάνο μετεγγραφικής ενίσχυσης του Τιμούρ Κετσπάγια.

Οι 15 θέσεις ξένων και κοινοτικών θα συμπληρωθούν με τους: Λόρια, Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Ρισβάνη, Αραγιούρι, Κορέια, Μπουσουλάτζιτς, Χουσμπάουερ, Ελουντού, Καλτσά, Χριστοδουλόπουλο, Ντέλετιτς, Κατσαράβα, Λάφερτι και Πόποβιτς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ολοκλήρωσε το παζλ των κινήσεών του και σταμάτησε (τουλάχιστον προς το παρόν) το ψάξιμο για νέα κίνηση. Βέβαια, το μετεγγραφικό παράθυρο στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν κλείνει. Αντιθέτως, εφόσον προκύψει αξιόλογη περίπτωση ανασταλτικού μέσου για τον κατάλογο Β θα απασχολήσει τους κυπελλούχους.

Επιπλέον, ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα επαναξιολογήσει το ρόστερ του στα φιλικά προετοιμασίας και τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και είναι βέβαιο πως δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε προσθαφαίρεση εάν το κρίνει αναγκαίο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ