aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Μουνιόθ πήρε τα κλειδιά και βάζει τους κανόνες του

Ανόρθωση: Ο Μουνιόθ πήρε τα κλειδιά και βάζει τους κανόνες του

Με τον Τσίσκο Μουνιόθ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκει την Ανόρθωση η επόμενη ημέρα της αποχώρησης των Νεόφυτου Λάρκου και Σάββα Δαμιανού. Ο Ισπανός προπονητής παρέλαβε τα κλειδιά των αποδυτηρίων από τον αθλητικό διευθυντή και έχει εντολή από τη διοίκηση να επιβάλει τους δικούς του κανόνες, όχι μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, αλλά και σε ό,τι αφορά τη λειτουργία της ομάδας γενικότερα. Άλλωστε, ένας από τους λόγους που ώθησαν τη διοίκηση της «Κυρίας» να κάνει θρύψαλα το πλάνο που εκπόνησε έξι μήνες πριν, ήταν και η απουσία ομαδικού πνεύματος. Μάλιστα, οι κακές γλώσσες λένε πως το κλίμα στα ενδότερα του «Αντώνης Καρράς» δεν ήταν και το ιδανικότερο.

Ο κλήρος για την αγωνιστική ανάκαμψη της Ανόρθωσης πέφτει εξ ολοκλήρου στον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος στην τρίτη απόπειρα καλείται να οδηγήσει την ομάδα της Αμμοχώστου σε επιτυχία. Οι κυανόλευκοι ήταν βελτιωμένοι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, αλλά έχασαν. Εμφανίστηκαν ακόμα πιο παραγωγικοί σε ευκαιρίες κόντρα στο Παραλίμνι, όμως υστέρησαν σε αποτελεσματικότητα και αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Την Παρασκευή υποδέχονται τη Δόξα και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της πρώτης εντός έδρας νίκης στη σεζόν θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα πυρά των φίλων της Ανόρθωσης είναι στραμμένα και προς τη διοίκηση, η οποία προφανώς δεν είναι άμοιρη ευθυνών για την κακή πορεία της ομάδας και άπαντες γνωρίζουν πως μόνο με θετικά αποτελέσματα μπορεί να επανέλθει η ηρεμία. Πρόθεση του Χρίστου Πουλλαΐδη είναι να συνεχιστεί το μοντέλο αθλητικής διεύθυνσης, με πρόσληψη ξένου τεχνικού διευθυντή, εντούτοις υπογραμμίζεται πως δεν έχει τεθεί κανένα χρονοδιάγραμμα για την εξεύρεση αντικαταστάτη του Λάρκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ