aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Φερέιρα και οι άλλοι…

Ανόρθωση: Ο Φερέιρα και οι άλλοι…

Η διαδικτυακή έκδοση της πορτογαλικής «A Bola» απεκάλυψε χθες ότι η Ανόρθωση έκανε πρόταση διετούς διάρκειας στον Έλντερ Φερέιρα. Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος εξτρέμ βλέπει με θετικό μάτι την προσφορά της «Μεγάλης Κυρίας», ενώ οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.

Ο 25χρονος ακραίος επιθετικός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από τους Ντάρκο Μίλανιτς, Νεόφυτο Λάρκου και Σάββα Δαμιανού. Μάλιστα, δεν είναι η μοναδική προχωρημένη περίπτωση. Οι τρεις άνδρες «έτρεξαν» πολύ τις επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και εντός της εβδομάδας είναι πιθανόν να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις, μετά τις αντίστοιχες των Τζέισον Πάντσεον και Νεόφυτου Μιχαήλ.

Αναφορικά με τον Φερέιρα, το συμβόλαιό του με την Πάσος Φερέιρα λήγει στα τέλη Ιουνίου, επομένως στην απουσία τρίτων, είναι ανοιχτός ο δρόμος για τις συζητήσεις των δύο πλευρών. Πάντως, πολωνικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ίδιος προτάθηκε σε πέντε συλλόγους της χώρας, ενώ εξετάστηκε —χωρίς να προχωρήσει— και από τη Ζιλ Βισέντε, που τερμάτισε πέμπτη στην Πορτογαλία και θα αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ένα δείγμα του ότι δεν είναι τυχαίος ποδοσφαιριστής. Αυτό δείχνει και η παρουσία του στην Α’ Κατηγορία της πατρίδας τους, κάτι που στέλνει θετικά μηνύματα ενόψει ενδεχόμενης καθόδου του στην Κύπρο για λογαριασμό των κυανολεύκων. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέξαμε, είναι εξτρέμ που αγωνίζεται κυρίως δεξιά, σκοράρει και δίνει ασίστ. Έχει να επιδείξει τρεις γεμάτες σεζόν με την Πάσος Φερέιρα, γεγονός που φανερώνει την καλή αγωνιστική κατάστασή του.

Ξεπήδησε από την ακαδημία της Βιτόρια Γκιμαράες με την οποίαν σε επίπεδο Ανδρών αγωνίστηκε 25 φορές, έχοντας και ένα γκολ. Στις 27 Ιουνίου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Πάσος Φερέιρα, γράφοντας 111 συμμετοχές, πετυχαίνοντας εννιά γκολ και σερβίροντας 15 ασίστ. Επίσης, αγωνίστηκε με την Εθνική Πορτογαλίας κάτω των 20 ετών στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κατά το οποίο είδε δίχτυα μία φορά.

Όλα συνηγορούν λοιπόν ότι ο Φερέιρα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, που έχει τα φόντα να προσφέρει λύσεις στην Ανόρθωση. Απομένει να φανεί εάν το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ