aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ο Αρτυματάς θέλει, «κλωτσά» ο ΑΠΟΕΛ

Ανόρθωση: Ο Αρτυματάς θέλει, «κλωτσά» ο ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προσπάθεια της Ανόρθωσης για απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά από τον ΑΠΟΕΛ. Χθες, η διοίκηση της «Κυρίας» κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς μέσου ύψους 50.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται όμως η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές παραμένει μιας και ο ΑΠΟΕΛ θέλει 100 χιλιάδες για να παραχωρήσει τον παίκτη. Στην Ανόρθωση υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση και οι δυο πλευρές θα μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι να ανεβάσει λίγο ακόμη την προσφορά της η ομάδα της Αμμοχώστου, να πέσει λίγο στις απαιτήσεις του ο ΑΠΟΕΛ και οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια κάπου στη μέση.

Σημαντικό ρόλο στην όλη υπόθεση παίζει και η θέληση του ίδιου του παίκτη ο οποίος προτιμά την Ανόρθωση η οποία θα του προσφέρει και πολυετές συμβόλαιο. Εξελίξεις στο όλο θέμα μπορεί να προκύψουν άμεσα. Με την περίπτωση Αρτυματά συνδέεται και αυτή του Νταουσβίλι, ο οποίος θα έρθει για να τον δει ο Κετσπάγια και το πιο πιθανό είναι αν θα αποκτηθεί ο Αρτυματάς να αποκτηθεί και ο Γεωργιανός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ