aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να βάλει τέλος στη φαγούρα μισού χρόνου

Ανόρθωση: Να βάλει τέλος στη φαγούρα μισού χρόνου

Τη νηνεμία που ακολουθεί της καταιγίδας αναζητούν στην Ανόρθωση. Τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτέλεσμα προκάλεσαν φουρτούνες στην ομάδα της Αμμοχώστου, με τη διοίκηση να απολύει αρχικά τον προπονητή Ντάρκο Μίλανιτς και δύο εβδομάδες αργότερα τον αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου και τον σκάουτερ Σάββα Δαμιανού.

Εν ολίγοις, μέσα σε έξι μήνες έκρινε ως αποτυχημένες τις επιλογές των ανθρώπων που (η ίδια) εμπιστεύθηκε για να οδηγήσουν την «Κυρία» στη νέα εποχή και εναποθέτει τις ελπίδες της για αγωνιστική ανάκαμψη στον Τσίσκο Μουνιόθ, ο οποίος πλέον είναι το αφεντικό σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Ο κύριος Μουνιόθ κάνει κουμάντο, ετοιμαζόμαστε για την Παρασκευή», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Ανόρθωση, μέσω των επίσημων λογαριασμών της ομάδας στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοναδική οδός για να φανεί φως στην άκρη του τούνελ είναι η επιστροφή στις νίκες, έπειτα από τέσσερα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Ισπανός προπονητής ευελπιστεί ότι η τρίτη του απόπειρα στον πάγκο των κυανόλευκων θα είναι και φαρμακερή. Κόντρα στη Δόξα, η Ανόρθωση κυνηγά την πρώτη εντός έδρας επιτυχία της στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά τις 9 Μαΐου, δηλαδή σχεδόν μισό χρόνο!

Ακολούθησαν οι ήττες με 0-3 από τον Άρη, (στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος), 0-2 από τον ΑΠΟΕΛ, 0-1 από τον Απόλλωνα και η ισοπαλία 1-1 με τον Ακρίτα για τη φετινή σεζόν. Τέσσερις σερί αγώνες χωρίς νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κατέγραψε τελευταία φορά τον Απρίλη του 2018, πριν καν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για δεύτερη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Το πλάνο του Μουνιόθ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ενισχυμένο με τους Ουάρντα (εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του), Χρυσοστόμου και Χριστοφή. Παραμένουν στο απουσιολόγιο τα ονόματα των Εμπραλίντζε και Αμπαρτζουμιάν. Μάλιστα, οι ενδείξεις για τον Αρμένιο δεξιό οπισθοφύλακα δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς υπολογίζεται πως θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Επομένως, θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Δόξα, ΠΑΕΕΚ (κύπελλο) και Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ