aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Να διώξει κάθε σύννεφο υποτίμησης – Με απουσίες κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Ανόρθωση: Να διώξει κάθε σύννεφο υποτίμησης – Με απουσίες κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Επόμενος στόχος για την Ανόρθωση είναι η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Coca-Cola, αφού αύριο η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει στο Μακάρειο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας. Το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση επιδιώκουν να διώξουν κάθε σύννεφο υποτίμησης που σε τέτοια παιχνίδια είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

Από το πρωί της Τρίτης (25/10) οι κυανόλευκοι ξέρουν τον αντίπαλό τους στη β΄ φάση της διοργάνωσης, εφόσον φυσικά υπερκεράσουν το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ. Αυτός θα είναι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, σε μονό αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Στο απουσιολόγιο του Τσίσκο Μουνιόθ για τον αυριανό αγώνα θα είναι οι Σάμπο και Αρτυματάς, οι οποίοι ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν κάτι σοβαρό και εκτιμάται πως θα προλάβουν το ντέρμπι της Δευτέρας (31/10) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Προπονήθηκε κανονικά ο Κορέια και εναπόκειται στον Τσίσκο Μουνιόθ εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ενώ δεν υπολογίζονται οι Εμπραλίτζε και Αμπαρτζουμιάν.

Είναι δεδομένο πως ο Ισπανός προπονητής θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Κεραυνό, Κορρέα, Αντωνιάδη, Χρυσοστόμου, Ιωάννου και Ράντονιτς να διεκδικούν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ