aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μετά το εξάποντο κάνει όνειρα για πιο ψηλά...

Ανόρθωση: Μετά το εξάποντο κάνει όνειρα για πιο ψηλά…

Το εξάποντο στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος, με αντιπάλους την Ομόνοια και την Πάφος FC ανέβασαν την Ανόρθωση στη βαθμολογία και πλέον, κάνει όνειρα για πιο ψηλά. Αν έλειπε κι εκείνη η ενδιάμεση «ανορθογραφία» με την ισοπαλία στο Ταλίν για το Κόνφερενς Λιγκ, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τους κυανόλευκους, οι οποίοι από το ξεκίνημα της σεζόν δεν μπορούν να βρουν σταθερότητα. Κόντρα στην παφιακή ομάδα δεν θάμπωσαν με την εμφάνισή τους, αλλά πήραν το ζητούμενο χωρίς να δεχθούν γκολ.

Γεγονός που επισήμανε και ο Τιμούρ Κετσπάγια. «Είμαι χαρούμενος που δεν δεχτήκαμε γκολ. Όταν δεν δεχόμαστε γκολ, κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεωργιανός τεχνικός με μια ατάκα που παραπέμπει στην «αρρώστια» -όπως τη χαρακτήρισε- προηγούμενων αναμετρήσεων στις οποίες οι ομάδες του δέχθηκε γκολ από παιδαριώδη λάθη.

Είναι αλήθεια ότι αυτά τα λάθη επηρέασαν τη διαδρομή της «Κυρίας» και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, αφού μετρά συνολικά τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Ο Κετσπάγια θεωρεί ότι η ομάδα του είναι επιβαρυμένη από το πιεστικό αγωνιστικό πρόγραμμα κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση συνυπολογίζοντας τι έχει περάσει.

Το είπε άλλωστε ξεκάθαρα: «Θέλουμε να ξεκουραστούμε. Δεν είναι οι κυπριακές ομάδες να παίζουν Ευρώπη και να παίζουν στην Κύπρο κυνηγώντας πρωτάθλημα». Αυτό το τελευταίο είναι υπό… συζήτηση, αφού αρκετές κυπριακές ομάδες τα καταφέρνουν μια χαρά σε διπλό ταμπλό, ενώ και ο ίδιος έχει ανεβάσει τον πήχη ψηλά.

Η πλειονότητα των κυανόλευκων θα ξεκουραστεί και σε συνδυασμό με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών, θα γεμίσει τις μπαταρίες για τη συνέχεια. Οι Κύπριοι διεθνείς, βέβαια, θα συνεχίσουν σε ψηλούς ρυθμούς, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Με την επιστροφή, θα προετοιμαστούν όλοι μαζί για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, στις 20 Νοεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ