aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Με σοβαρό μειονέκτημα στη μάχη

Ανόρθωση: Με σοβαρό μειονέκτημα στη μάχη

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν την ερχόμενη αγωνιστική και βρίσκουν την Ανόρθωση με σοβαρό μειονέκτημα στη μάχη για εξασφάλιση εισιτηρίου για το Κόνφερενς Λιγκ. Η σαββατιάτικη ήττα από την ΑΕΚ με 0-1 στην «Αρένα» την αφήνει εννιά και οκτώ εφτά βαθμούς αντιστοίχως από τις προνομιούχες δεύτερη (Άρης) και τρίτη θέση (ΑΕΚ).

Από εκεί και πέρα, σε ενδεχόμενη νίκη της Πάφος FC της Δευτέρας εις βάρος της Νέας Σαλαμίνας, θα ανοίξει η ψαλίδα στους οκτώ πόντους και από την τέταρτη θέση (θα ισοβαθμεί με την ΑΕΚ, που υπερέχει στα μεταξύ τους παιχνίδια και θα είναι αυτή στην τρίτη θέση). Η τέταρτη θέση μπορεί να δώσει εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, σε περίπτωση που κατακτήσει το κύπελλο κάποια από τις ομάδες που θα βρίσκονται από την 1η έως την 3η θέση.

Γίνεται κατανοητό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει να διαβεί ένα βουνό για να ανατρέψει την κατάσταση μέσω της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Και σίγουρα θα χρειαστεί να αρχίσει δυνατά προσδοκώντας σε στραβοπατήματα των ομάδων που προπορεύονται, για να κλείσει η ψαλίδα και να μη χρειαστεί να ψάξει τη διάκριση μέσω του κυπέλλου.

Εκεί που ως γνωστόν έχει κληρωθεί για την προημιτελική φάση με τον Άρη. Έναν ισχυρό αντίπαλο που, έστω και σε μονό αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ασφαλώς και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι μπορεί να τον αποκλείσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ