aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Μαρτίν για την καρδιά της άμυνας

Ανόρθωση: Μαρτίν για την καρδιά της άμυνας

Από ισπανικό δημοσίευμα «έσκασε» χθες το πρώτο όνομα που απασχολεί σοβαρά την Ανόρθωση για την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο. Ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαρσία απεκάλυψε πως ο Χοσέ Αλεχάντρο Μαρτίν Βαλερόν, ή κατά κόσμον Άλεξ Μαρτίν, είναι πολύ κοντά στην Ανόρθωση.

Από τα ενδότερα του συλλόγου της Αμμοχώστου επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Ο 25χρονος σέντερ μπακ από τις Κανάριες Νήσους όχι απλώς ενδιαφέρει, έχει ήδη στα χέρια του πρόταση και την προτιμά μάλιστα από την αντίστοιχη της Μιράντες, με την οποίαν διατηρεί συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου. Οι κυανόλευκοι εκτιμούν πως αν δεν προκύψει άλλη πιο δελεαστική προσφορά, θα τους απαντήσει θετικά.

Ο Ισπανός αμυντικός είναι ύψους 1,83μ., δεξιοπόδαρος και έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται επίσης ως δεξιός μπακ. Η λήξασα ήταν από τις πιο «γεμάτες» σεζόν της έως τώρα πορείας του, καταγράφοντας 37 συμμετοχές στην ισπανική Β’ Κατηγορία και άλλη μία στο κύπελλο, όλες βασικές, με συνολικά 3.292 λεπτά. Άλλη μία φορά αγωνίστηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, με την Καρταγένα (2020-21) και κατέγραψε 14 συμμετοχές σε μισή αγωνιστική περίοδο. Την άλλη μισή δοκίμασε την τύχη του στη Λα Λίγκα με την Καντίθ, καταγράφοντας όμως μόλις δύο συμμετοχές και 95 λεπτά.

Από εκεί και πέρα, ο Νταβίδ Γκαγιέγκο κερδίζει έδαφος για να αναλάβει τον πάγκο της Ανόρθωσης, σε σχέση με τους άλλους δύο προπονητές που βρίσκονται στη λίστα της διοίκησης (τα ονόματά τους δεν έχουν διαρρεύσει). Ο Καταλανός τεχνικός είναι για την ώρα ο επικρατέστερος διάδοχος του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς και θεωρείται θέμα χρόνου να προκύψει κατάληξη των επαφών. Στην Ανόρθωση αναμένεται να προσληφθεί και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης για το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, αντικαθιστώντας τον Ζόλνταν Νάγκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ