aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Κυρία» σε ελεύθερη πτώση

Ανόρθωση: «Κυρία» σε ελεύθερη πτώση

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Ανόρθωσης δεν έχει τελειωμό. Η «Κυρία» μοιάζει με ασθενή σε αναπνευστήρα χωρίς γιατρικό. Η ήττα από την Ομόνοια έδωσε συνέχεια στην ελεύθερη πτώση των κυανόλευκων, οι οποίοι βλέπουν με κιάλια το τρένο που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Η τραγική εμφάνιση στο ΓΣΠ και η έκτη ήττα στα τελευταία δέκα παιχνίδια σκόρπισε απογοήτευση και προκάλεσε αναταραχή στο «στρατόπεδο» της Ανόρθωσης. Πάντως. ο πρόεδρος Ανδρέας Σάντης έσβησε νωρίς τη «φωτιά» σχετικά με το μέλλον του Νταβίδ Γκαγιέγο στην τεχνική ηγεσία. Ο πρόεδρος της «Κυρίας» ανέλαβε την ευθύνη για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και ύψωσε ασπίδα προστασίας σε όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

«Κάθε φορά που κάποια αποτελέσματα δεν είναι καλά ψάχνουμε εξιλαστήριο θύμα. Επικεφαλής είμαι εγώ και εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα. Τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή και τους παίκτες να τους αφήσουμε να κάνουν την δουλειά τους», ήταν το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη της Ανόρθωσης. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης παραδέχθηκε ότι η εκπληκτική πορεία στο πρώτο μισό της σεζόν δημιούργησε προσδοκίες και επανέλαβε ότι η φετινή χρονιά είναι μεταβατική σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ