aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κάθε αρχή και δύσκολη…

Ανόρθωση: Κάθε αρχή και δύσκολη…

Με δεδομένο ότι στην τρέχουσα περίοδο, οι διαφορές ανάμεσα στους «μεγάλους» και τους «μικρούς» έχουν σμικρυνθεί ακόμη περισσότερο, ατράνταχτα φαβορί δεν υπάρχουν. Η Ανόρθωση έχει σήμερα τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά, αλλά καμιά ομάδα δεν πήρε το τρίποντο μέσω… προβλέψεων.

Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, εκεί όπου ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένει ότι οι παίκτες του θα παρουσιαστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία. Εξάλλου, κανένας δεν θα ήθελε να «χαλάσει» το κλίμα λίγες μόνο ημέρες πριν την πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς με αντίπαλο τη Παρτιζάν Βελιγραδίου στο ΓΣΠ.

Κάθε αρχή και δύσκολη που γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τους Αμμοχωστιανούς μόλις φέρουν στη μνήμη τους το κάζο της περσινής περιόδου από την ίδια ομάδα στο ίδιο γήπεδο (νίκησαν οι γηπεδούχοι με 2-1). Ένας λόγος παραπάνω για τους παίκτες του Κετσπάγια να ‘χουν τα μάτια τους 14.

Ο Γεωργιανός δεν θα έχει στη φαρέτρα του τον Αμπαρτζουμιάν, αλλά έχει στη διάθεσή του όλο το υπόλοιπο ρόστερ του. Ο Καλτσάς προορίζεται για αντικαταστάτης του Αρμένιου διεθνούς, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Αμρ Ουάρντα που «κέρδισε» βαθμούς ετοιμότητας στο φιλικό με την Καρμιώτισσα. Επίσης, ο Ντελετιτς είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του και υπολογίζεται.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς όπως αυτό της Πέμπτης με τους Σέρβους της Παρτιζάν, δεν αποκλείεται ο Κετπάγια να «διαχειριστεί» ανάλογα τους διεθνείς του οι οποίοι έχουν επιβαρυνθεί, όπως ο Κώστας Αρτυματάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ