aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καθαρό το MRI, αλλά ακόμα πονάει ο Λάζαρος

Ανόρθωση: Καθαρό το MRI, αλλά ακόμα πονάει ο Λάζαρος

Μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να προλάβει το ντέρμπι του Σαββάτου (1/10) με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός προπονήθηκε ατομικά και στην προπόνηση της Δευτέρας (26/9) και ως εκ τούτου έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια να επανέλθει στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αν και ο τραυματισμός του στον αστράγαλο, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα δεν ήταν σοβαρός, εν τέλει η φλεγμονή που δημιουργήθηκε κάνει τη ζωή δύσκολη στον 35χρονο ποδοσφαιριστή. Αν και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (ΜRΙ) ήταν καθαρές και δεν έδειξαν οποιοδήποτε άλλη ζημιά, η φλεγμονή δεν υποχώρησε ακόμη εντελώς, με αποτέλεσμα να νιώθει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Με αυτά τα δεδομένα ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αν και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, δεν προκύπτει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα από το «Αντώνης Καρράς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ