aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καταγγέλθηκε για πέντε σημεία ο Αντωνίου

Ανόρθωση: Καταγγέλθηκε για πέντε σημεία ο Αντωνίου

Έχει σταλεί στην ΚΟΠ η καταγγελία του διαιτητή Μενέλαου Αντωνίου από την Ανόρθωση για το κυριακάτικο ματς με την Πάφος FC. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, εστιάζεται σε πέντε σημεία, ανάμεσα σε άλλα το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της, ο πειθαρχικός έλεγχος και ο χρόνος καθυστέρησης που κρίθηκε λίγο.

Πάντως, το πρωί σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανόλευκων της Αμμοχώστου μίλησε για τέσσερα σημεία, προφανώς στην πορεία εντοπίστηκε άλλο ένα: «Η καταγγελία εστιάζεται σε τέσσερα σημεία. Για το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει τι είδαν. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποια η διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ουάρντα. Είναι ο πειθαρχικός έλεγχος. Και στη βάση της λογικής που μας έχει σφυρίξει ο διαιτητής σε ό,τι έχει να κάνει με τον χρόνο καθυστερήσεων. Άλλες φορές που κερδίζαμε έδωσε 8 λεπτά και παίξαμε 12. Αναμένουμε από τους αρμόδιους να αναλάβουν δράση γιατί δεν πάει άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ