aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καταλήγει στον εκλεκτό για τον πάγκο

Ανόρθωση: Καταλήγει στον εκλεκτό για τον πάγκο

Γερή υποψηφιότητα για την τεχνική ηγεσία της «Κυρίας» έθεσαν οι Κάναντι και Καμορανέζι

Στο τελικό στάδιο περνά η διαδικασία πρόσληψης προπονητή στην Ανόρθωση. Η διοικούσα επιτροπή της «Κυρίας» ολοκληρώνει τις επαφές με τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της ομάδας και από ώρα σε ώρα θα καταλήξει στον εκλεκτό.

Γερή υποψηφιότητα θέτει ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στη συνάντηση που είχε χθες με αντιπροσωπεία της διοικούσας επιτροπής. Ο Αυστριακός προπονητής ήλθε στην Κύπρο, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των κυανόλευκων και ανέλυσε τη φιλοσοφία του. Το κασέ του 54χρονου τεχνικού δεν είναι απαγορευτικό, ενώ του αναλύθηκαν τα οικονομικά δεδομένα για το διαθέσιμο μπάτζετ.

Πέραν του Κάναντι, στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Μάουρο Καμορανέζι, Χοσέ Λουίς Όλτρα, Τσέντομιρ Γιανέφσκι και Γιάννου Οκκά. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Δημήτρη Χριστοφόρου απασχολούν κι άλλοι προπονητές, το όνομα των οποίων δεν έχει διαρρεύσει. Αν και δεν τέθηκε αυστηρό χρονοδιάγραμμα για την τελική απόφαση, στόχος της διοικούσας επιτροπής είναι να καταλήξει στον εκλεκτό για την τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ώστε να «τρέξει» ο προγραμματισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ