aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Καλωσόρισμα όπως ο αποχαιρετισμός

Ανόρθωση: Καλωσόρισμα όπως ο αποχαιρετισμός

Να καλωσορίσει τη νέα σεζόν όπως αποχαιρέτησε την προηγούμενη θα επιδιώξει απόψε (21:00, Άλφα) η Ανόρθωση. Πώς; Με την κατάκτηση ενός τίτλου! Η ομάδα της Αμμοχώστου αντιμετωπίζει την Ομόνοια, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.

Μπορεί το Σούπερ Καπ να είναι τρίτο στην ιεραρχία των διοργανώσεων της ΚΟΠ, όμως δεν παύει από το να είναι ένας τίτλος και ως τέτοιο το αντιμετωπίζουν στην προσφυγική ομάδα. Άλλωστε, μόλις πριν 59 μέρες «ξεδίψασε» από ξηρασία 13 χρόνων χωρίς τρόπαιο. Τελευταία φορά που η Ανόρθωση κατέκτησε το Σούπερ Καπ ήταν το 2007, με νίκη 2-1 επί του ΑΠΟΕΛ, ενώ τελευταία που το διεκδίκησε ήταν ένα χρόνο αργότερα στην ήττα με 1-0 από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

H προετοιμασία της Ανόρθωσης για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν έγινε σε πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες, λόγω κορωνοϊού. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν αγωνίστηκε σε κανένα φιλικό προετοιμασίας και έχει στο απουσιολόγιο έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νόσησαν και βρίσκονται σε καραντίνα.

«Αντιμετωπίζουμε τον αγώνα του Σούπερ Καπ με πάσα σοβαρότητα. Είναι ένα επίσημο παιχνίδι και κρίνει έναν τίτλο. Θα θέλαμε πάρα πολύ να ήμασταν και εμείς στην κατάσταση που θα θέλαμε για ένα τέτοιο δυνατό παιχνίδι», ανέφερε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος αναφέρθηκε στα εμπόδια που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. «Δυστυχώς είχαμε αρκετά προβλήματα με τον κορωνοϊό, αλλά και παίκτες που δεν έχουν έρθει ακόμα. Δεν θα είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας», σημείωσε ο Γεωργιανός προπονητής.

Διαθέσιμοι και έτοιμοι για ντεμπούτο με τη φανέλα της Ανόρθωσης είναι οι Λάφερτι, Ντέλετιτς, Αντωνιάδης, Ρουσιάς, Αβραάμ (δεύτερη θητεία) και Άντρος Νεοφύτου. Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της «Κυρίας» για να δουν αγωνιζόμενο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τον σημερινό αγώνα όπως και οι Κ. Αρτυματάς, Π. Αρτυματάς, Μπουσουλάτζιτς, Ρισβάνης και Αραγιούρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ