aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Ιδανικό κλείσιμο και ενίσχυση

Ανόρθωση: Ιδανικό κλείσιμο και ενίσχυση

Το τελευταίο δεκαπενθήμερο (μετά την οδυνηρή ήττα από την ΠΑΕΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»), η Ανόρθωση κόλλησε στην πολύ καλή εμφάνιση στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν, δύο τρίποντα. Με ομάδες της… ουράς, όπως είναι η Δόξα και ο Εθνικός, αλλά στην τρέχουσα περίοδο, την έχει πατήσει κατ’ επανάληψη με αντιπάλους τους λεγόμενους «μικρούς».

Γι’ αυτό και Γεωργιανός τεχνικός έσταζε μέλι για τους παίκτες του: «Αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, δεν δώσαμε στον αντίπαλο τη δυνατότητα να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο συνδυάζαμε μια πάρα πολύ καλή επίθεση δύο φορές, πετύχαμε δύο γκολ και κερδίσαμε δίκαια», είπε χαρακτηριστικά και σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του επικεντρώνεται, πλέον, στις εγχώριες διοργανώσεις:

«Άλλο να παίζεις ευρωπαϊκά κι άλλο να παίζεις πρωτάθλημα, εκεί χρειάζεσαι πολύ περισσότερες δυνάμεις. Είναι καλό που κερδίσαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κανένα δεν είναι εύκολο και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Τώρα μας έμεινε το εγχώριο πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτά θα κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος».

Η Ανόρθωση θα επιδιώξει να κλείσει μεθαύριο ιδανικά το 2021, το εξ αναβολής ματς με την ΠΑΕΕΚ, ενώ διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στο κυνήγι των μετεγγραφικών στόχων, που όπως δήλωσε και ο γενικός διευθυντής, Μαρίνος Μήτρου, έχουν ήδη εντοπιστεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ