aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η πρόβλεψη ενδεκάδας και τα υποτιμητικά σχόλια

Ανόρθωση: Η πρόβλεψη ενδεκάδας και τα υποτιμητικά σχόλια

Την αποκρυπτογράφηση της Ανόρθωσης ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με την Ραπίντ Βιέννης στην Αυστρία, για τον 3o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, επιχειρεί η ιστοσελίδα abseits.at.

Οι αυστριακοί στέκονται στις πολλές προσθαφαιρέσεις που είχε στο ρόστερ της η «Κυρία» και υπογραμμίζουν τις αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών. Κάνουν λόγο για απώλεια «πέντε παικτών κλειδιά», όπως ήταν οι Κβιλιτάια, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι, Μίχα και Βργκοτς.

Γίνεται εκτενής αναφορά σε όλες τις γραμμές και τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και ανάμεσα στα σχόλια υπάρχουν και υποτιμητικά σχόλια. Για παράδειγμα, σημειώνεται πως «ο Σπύρος Ρισβάνης ενδέχεται να αγωνιστεί δίπλα στον Αραγιούρι, ως αριστερό στόπερ. Έπαιξε μια αξιοπρεπή σεζόν πέρυσι, αλλά είναι λίγο νωθρός στις μονομαχίες και στις μονομαχίες με τα 196 εκατοστά του. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται να σέβεσαι πολύ, αφού η απόδοσή του πέφτει σημαντικά».

Καταγράφουν τις ενδεκάδες της Ανόρθωσης στους αγώνες του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια και του τελευταίου φιλικού με την ΠΑΕΕΚ και επιχειρούν να εκτιμήσουν τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά μάλλον θα πέσουν έξω, τουλάχιστον σε 1-2 περιπτώσεις. Προβλέπουν σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Λόρια στην εστία, τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Αμπαρτζουμιάν, Αραγιούρι, Αντωνιάδη και Κορέια, δίδυμο ανασταλτικών μέσων τους Αρτυματά – Χουσμπάουερ με τον Χριστοδουλόπουλος σε ρόλο επιτελικού μέσου. Τριάδα στην επίθεση τους Ντέλετιτς (δεξιά), Χριστοφή (αριστερά) και Ρουσιά στην κορυφή. 

Καταληκτικά, οι αυστριακοί συμπεραίνουν πως η Ανόρθωση δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα και εκτιμούν ότι είναι πιο αδύναμη σε όλες τις γραμμές!

«Ο Χριστοφή δεν είναι ο κατάλληλος αντικαταστάτης του Οκριασβίλι, στην επίθεση είναι επίσης λιγότερο ισχυρή λόγω της απώλειας του Κβιλιτάια, η απώλεια του Βργκοτς θα πληγώσει πολύ, ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ οι αποχωρήσεις των Νταουσβίλι και Μίχα δεν μπορούν να αντικατασταθούν άμεσα.

Όπως γνωρίζουμε από το παρελθόν, πολλά μπορούν να συμβούν στην Κύπρο λόγω της υψηλής υγρασίας και μόνο, αλλά με μια σοβαρή και εμφάνιση, η Ραπίντ θα μπορούσε να πάρει τη μισή πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, γιατί τόσο από άποψη ποιότητας όσο και συνέπειας, οι διαφορές μεταξύ Ραπίντ και Ανόρθωσης είναι προς το παρόν πολύ μεγάλες», καταλήγει το ρεπορτάζ. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ