aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Η κρούση σε ΑΠΟΕΛ για Aρτυματά και τα €100.000

Ανόρθωση: Η κρούση σε ΑΠΟΕΛ για Aρτυματά και τα €100.000

Στο προσκήνιο για την Ανόρθωση παραμένει και το θέμα του Κωστάκη Αρτυματά. Στην «Κυρία» επιμένουν ότι δεν πρόκειται να δώσουν τα 100.000 ευρώ που αξιώνει ο ΑΠΟΕΛ για έναν ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα γίνουν νέες διαπραγματεύσεις με τους γαλαζοκίτρινους για να ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Στην Ανόρθωση είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 60.000 ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, τον οποίο επιθυμεί διακαώς ο Τιμούρ Κετσπάγια. Οι δύο είχαν άψογη συνεργασία επί θητείας Κετσπάγια στον ΑΠΟΕΛ και ο Γεωργιανός θεωρεί ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να προσφέρει στην Ανόρθωση που φτιάχνει.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το γαλλικό ενδιαφέρον για Ντούρις και οι €350.000

Η προσπάθεια απόκτησης του Κωστάκη Αρτυματά δεν σχετίζεται με την αποχώρηση Βίκτορ, αφού έτσι κι αλλιώς η Ανόρθωση θα προχωρήσει στην αντικατάσταση του Βραζιλιάνου με ξένο ανασταλτικό μέσο. Ήδη υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον Μουρτάζ Νταουσβίλι, ο οποίος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κλείδωσε» Νταουσβίλι και περιμένει Γιαννιώτα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ