Ανόρθωση: Το γαλλικό ενδιαφέρον για Ντούρις και οι €350.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η περίπτωση του Μίχαλ Ντούρις φαίνεται ότι θα έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.  Η Ανόρθωση είναι ξεκάθαρο ότι δεν κλείνει την πόρτα σε καμία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο επιθετικό. Μοναδικός όρος που θέτει είναι, φυσικά, να ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι. Για την ώρα το μόνο που έγινε είναι μία κρούση από μάνατζερ, κατά πόσο παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από καμία ομάδα, παρά μόνο μία βολιδοσκόπηση στην «Κυρία» από τον εν λόγω ατζέντη, ο οποίος ρώτησε αν ο Σλοβάκος επιθετικός παραχωρείται με 150.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Τα €262.000 του Βίκτορ και ο Μαργκάσα

Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, μιας και στην ομάδα της Αμμοχώστου θα μπουν στη διαδικασία διαπραγματεύσεων μόνο αν έρθει προσφορά πάνω από 350.000 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που επέδειξε ενδιαφέρον είναι γαλλική και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο είναι πιθανό το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση ή όχι. Στην Ανόρθωση δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τόσο εύκολα έναν παίκτη ο οποίος θα κοστίσει συνολικά περίπου 700.000 ευρώ και εφόσον πλαισιωθεί με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μπορεί να προσφέρει αρκετά γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Δεν λέει όχι σε πώληση του Ντούρις ο Κετσπάγια

Εφόσον κατατεθεί δελεαστική πρόταση τότε η «Κυρία» θα ανάψει «πράσινο» για πώληση του Ντούρις με την συγκατάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δηλώνει ετοιμότητα για αντικατάσταση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ