aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ - Προτεραιότητα στα διαρκείας

Ανόρθωση: Έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για το Σούπερ Καπ – Προτεραιότητα στα διαρκείας

Την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ομόνοια (13/7, 21:00), ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Προτεραιότητα θα δοθεία στους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2021-22, ενώ απαραίτητη είναι και η κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Ομόνοια (13/7, 21:00).

Η προπώληση ξεκινά από την Τετάρτη (7/7) στις 12:00 και μέχρι την Παρασκευή (9/7) την ίδια ώρα θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας της περιόδου 2021-2022 προκειμένου να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου.

Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα φιλοξενηθούν στη Δυτική και τη Νότια κερκίδα, με τις τιμές να έχουν καθοριστεί από την ΚΟΠ ως ακολούθως:

Δυτική: €15

Νότια: €10

Παιδικό: €1

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες και τα θύματα από τις πρόσφατες πυρκαγιές. Περισσότερα: https://bit.ly/2SSHXRX

Προϋποθέσεις για την είσοδο στο γήπεδο

Από 9 Ιουλίου μέχρι 20 Ιουλίου, επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε ποσοστό πληρότητας 50% των γηπέδων μόνο για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα ή έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες, είτε για άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης PCR με ισχύ 72 ωρών, είτε για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ