Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Έκανε άνω - κάτω την ενδεκάδα ο Κετσπάγια στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια

Ανόρθωση: Έκανε άνω – κάτω την ενδεκάδα ο Κετσπάγια στο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια

Με την πλάτη στον τοίχο υποδέχεται η Ανόρθωση την Ομόνοια απόψε (19:00, «Αντώνης Παπαδόπουλος») για την 5η αγωνιστική. Η «Μεγάλη Κυρία» κουβαλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αγωνιστικά έχει ξεκινήσει απογοητευτικά, με μόλις δύο βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Στόχος της, να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή νίκη και να πάρει ανάσα τόσο στη βαθμολογία όσο και στην ψυχολογία.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια παρατάσσει την ομάδα του με έξι αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τον Εθνικό: Ρόγκιτς, Τάντι, Κατελάρης, Μπέργκστρομ, Σίλβα, Αρτυματάς, Σόσα, Κίκο, Παρούτης, Αμποάγκι, Ηλία.

Στον πάγκο: Παναγή, Ρίτσαρντ, Βούκιτς, Ραμίρεζ, Θεοδώρου, Κις, Σεργίου, Τσάκτας, Ροντρίγκεζ, Σέτιν, Καραμανώλης, Χρυσοστόμου.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ