aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Έφυγαν προτάσεις

Ανόρθωση: Έφυγαν προτάσεις

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Τελευταία βδομάδα της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και ο κλοιός άρχισε να στενεύει επικίνδυνα. Το ναυάγιο στις προσπάθειες απόκτησης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έφερε καθυστέρηση στον προγραμματισμό της «Κυρίας» που πατάει «γκάζι» για την απόκτηση μεσοεπιθετικού.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» o εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου εντοπίστηκαν οι στόχοι και στάλθηκαν προτάσεις σε ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, μετά από σχετικό ερώτημα διευκρίνισε ότι οι προσπάθειες για ενίσχυση δεν επικεντρώθηκαν σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά περισσότερους. Προτάθηκαν δεκάδες ονόματα και όσοι αξιολογήθηκαν θετικά από τον Τιμούρ Κετσπάγια μπήκαν στο «στόχαστρο» των κυανόλευκων μέσω της επίσημης οδούς. Δηλαδή, με υποβολή πρότασης.

Πλέον, είναι θέμα ωρών να προκύψουν νεότερα στον προγραμματισμό της Ανόρθωσης. Μάλιστα, δεν μπορεί να αποκλειστεί το σενάριο και τέταρτης μετεγγραφής, όσο δύσκολο και αν φαντάζει από τη στιγμή που τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και δεν υπάρχει η πολυτέλεια κενής θέσης στο ρόστερ. Όσον αφορά το ποιος ή ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν, αφού για κάθε προσθήκη απαιτείται διαγραφή παίκτη από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, η απόφαση θα λαμβάνεται όταν προκύπτουν οριστικές ελίξεις (σ.σ. μετεγγραφές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ