aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: «Έδεσε» τον Κορέια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανόρθωση: «Έδεσε» τον Κορέια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Έκοψε τη φόρα σε όσους άρχισαν να λιγουρεύονται τον Άντερσον Κορέια η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12) την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2026. O 31χρονος ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Ανόρθωση από τη Νέα Σαλαμίνα το καλοκαίρι του 2020 και αγωνίστηκε σε 100 αγώνες με το «Φοίνικα» στο στήθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άντερσον Κορέϊα. Η νέα συμφωνία έχει ισχύ μέχρι το Καλοκαίρι του 2026. Συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή για αυτή την εξέλιξη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός ήρθε στην Ανόρθωση το Καλοκαίρι του 2020 και πρόλαβε στην τριετία που φοράει το «Φοίνικα» στο στήθος να αγωνιστεί σε 100 επίσημους αγώνες. Σε αυτούς σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε 10 ασσίστ».

Διαβάστε επίσης: 

Ananewsi Grafiko Correia Site

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ