aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: €600.000 και οι €10.000… δώρο

Ανόρθωση: €600.000 και οι €10.000… δώρο

Η μετεγγραφολογία για τον Μιχάλη Ιωάννου δεν ανησυχεί τη διοίκηση της Ανόρθωσης, αφού πριν από μερικές μέρες έγινε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του με αυξημένη κατά πολύ ρήτρα πώλησης

Με χαμόγελο ικανοποίησης και… ξεγνοιασιάς υποδέχθηκαν στην Ανόρθωση τα δημοσιεύματα εξ Ελλάδος που φέρουν τον Μιχάλη Ιωάννου στο «στόχαστρο» Ολυμπιακού Πειραιώς και ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας talentabout.gr οι δύο πιο ισχυρές ομάδες της Ελλάδος αυτή την περίοδο παρακολουθούν στενά1 την πορεία του Κύπριου διεθνούς ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου δεν είναι ενήμεροι για κάτι τέτοιο, ούτε γνωρίζουν εάν ευσταθεί ή όχι το σχετικό δημοσίευμα. Αυτό που έχει σημασία για τους διοικούντες την «Κυρία» είναι πως πλέον μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι για ομάδες που πιθανόν να παραμονεύουν στη γωνία για απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Απόφαση Τιμούρ για Σαντίκ, αφήνει την «τρύπα» ανοικτή ο Γκαλίτσιος

Ακριβώς πριν μία βδομάδα, στις 11 Δεκεμβρίου, η Ανόρθωση ανακοίνωση την αναπροσαρμογή συμβολαίου με τον Μιχάλη Ιωάννου, ο οποίος κέρδισε με το «σπαθί» του αυξημένες απολαβές, ενώ μπήκε ρήτρα αγοράς 610.000 ευρώ, από τις 200.000 ευρώ που ήταν προηγουμένως. Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό και βάζει την «Κυρία» σε θέση ισχύος σε περίπτωση που προκύψει ενδιαφερόμενη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ενημέρωσε ο Κετσπάγια για την πρώτη μετεγγραφή

Ο Μιχάλης Ιωάννου αναμένεται ότι θα αντικαταστήσει εκ νέου τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο δεξιό άκρο της άμυνας στο παιχνίδι της Παρασκευής (20/12) με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Ο Τιμούρ Κετσπάγια τον εμπιστεύεται, παρά το γεγονός ότι δεν είναι η φυσική του θέση και ο νεαρός άσος δουλεύει σκληρά με στόχο να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ